Hjertestarterkurs

En viktig del av vår virksomhet er å kunne tilby medlemmene våre kurs og opplæring innenfor et bredt faglig spekter, og å dekke mest mulig av våre kunders ulike behov. Vestmar Bedrifthelsetjeneste tilbyr flere ulike kurs til våre kunder:

Hjertestarterkurs

Hjertestans kan ramme alle, uansett alder og uten forvarsel. Det kan eksempelvis skje med arbeidskolleger eller kunder på arbeidsplassen. Ved å ha en hjertestarter i nærheten kan mulighetene til å overleve økes med mer enn 50%. Hvis du allerede behersker HLR vil opplæringen i bruk av hjertestarter være enkel.

Formål: Kurset er ment for å gi økt kunnskap og ferdigheter i bruk av hjertestarter. Kurset passer for alle som skal bruke en halvautomatisk hjertestarter, eksempelvis helsepersonell, førstehjelpere, og ansatte ved bedrifter som har gått til anskaffelse av halvautomatisk hjertestarter.

Følgende emner blir bl.a. gjennomgått:

  • Innføring i hvordan hjertestarteren fungerer
  • Innføring i hvordan hjertestarteren fungerer
  • Praktiske øvelser
  • Basal hjerte-lungeredning (HLR)

Praktisk informasjon: Kursets innhold og varighet kan skreddersys til hver enkelt bedrift dersom det foreligger et ønske om dette.

Kurset er tilrettelagt på en interessant og pedagogisk korrekt måte, og avholdes hos deres bedrift, eller i våre lokaler på et tidspunkt som passer for dere.

Vi sørger for alt nødvendig utstyr for gjennomføring av kurset.